Forever Daily vitamini prodaja, cena i opis proizvoda

FOREVER DAILY

Osnovne informacije o FLP proizvodu Forever DAILY - cena, prodaja, popust, način kupovine i dostave, pakovanje, rok upotrebe.

 • Naziv proizvoda: FOREVER DAILY

 • Kategorija proizvoda: DODACI ISHRANI

 • Pakovanje: 60 tableta

 • CENA: 27,26 EUR

 • MOGUĆNOST POPUSTA 5-30%

  ZA SVE INFORMACIJE POZOVITE 064 549 03 23

Forever DAILY vitamini - Opis proizvoda

Forever DAILY je multivitaminsko-mineralni dodatak ishrani kompanije Forever Living Products. Reč je o proizvodu koji je napravljen specijalnom zaštićenom formulom Aloe Oligo-Saharida (AOS), čime se obezbeđuje dostava hranljivih materija u organizam. Forever DAILY vitamini sadrže kombinaciju 55 hranljivih materija i to je dodatak ishrani koji obezbeđuje optimalne količine važnih prirodnih fitonutrijenata, bioflavonoida, antioksidanata iz mešavine 20 vrsta voća i povrća.

 

Reč je o revolucionarnoj formuli koja uključuje sve što je potrebno da čovek unese u svoj organizam u vidu esencijalnih i polu esencijalnih mikro i makro hranljivih elemenata. Svi znamo koliko su vitamini i minerali važni za pravilno funkcionisanje organizma. Ali nažalost, današnji način života često nam uskraćuje da unesemo u naš organizam kroz hranu sve što mu je potrebno, a tu je i stres koji dodatno uništava naš organizam. Zato je tu Forever DAILY kompleks vitamina i minerala, da kroz naš brzi i stresan način života, na jednostavan način unesemo organizmu ono što mu je potrebno da bi radio kako treba.

 

Svaki vitamin i mineral ima svoju ulogu u organizmu, i nedostatak istog može da prouzrokuje ozbiljne probleme. Nedostatak određenog vitamina ili minerala u organizmu, doprinosi pojavi određenih problema sa zdravljem, slabljenju imuniteta, usporavanju metabolizma itd. Sa Forever DAILY vitaminima, bez previše truda obezbedićete organizmu dozu vitamina i minerala prema tabeli nutritivnih referentnih vrednosti za odrasle. Ono što su Forever Kids vitamini za decu, to je Forever Daily za odrasle osobe.

Sastav Forever DAILY vitamina

Forever DAILY vitamini za odrasle sadrži kao što smo naveli kompleks Aloe Oligo-Saharida (AOS Complex), kao i mešavinu 20 vrsta voća i povrća. Šta sadrži AOS Complex? Aloe Oligo-Saharida Complex sadrži kalcijum-bisglicinat, magnezijum-bisglicinat, bioflavonoidi citrusa, Aloe Vera gel, hesperidin, koenzim Q10, lutein, likopen, zeaksantin. Što se tiče sastava voća i povrća u vitaminima, to je sve voće i povrće koje se izdvaja po svom antioksidativnom efektu i bogatim hranljivim i nutritivnim vrednostima.

 

Forever DAILY vitamini za odrasle sadrže sledeće voće i povrće: jabuka, cvekla, čili paprika, paradajz, jagoda, brusnica, acerola, kupus, spanać, crni luk, mangostan, asai, kupina, nar, borovnica, brokoli, kale, šargarepa, bundeva i grožđe. Složićemo se da je ovo odlična kombinacija! Zahvaljujući nabrojanom voću i povrću, kao i AOS Complexu, Forever DAILY dodatak ishrani izuzetno je bogat vitaminima A, C; D, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, kao i sledećim mineralima: gvožđe, jod, bakar, cink, selen, mangan, molibden, hrom.

Opšta dejstva sastojaka koje sadrži Forever DAILY vitamini

 • Jača imuni sistem;

 • Podmiruje dnevne energetske potrebe;

 • Uspostavlja pravilan rad metabolizma;

 • Poboljšava kardio-vaskularno zdravlje;

 • Sadrži 55 hranljivih materija;

 • Poboljšava zdravlje kostiju;

 • Podržava pravilnu mentalnu aktivnost;

 • Obezbeđuje optimalno zdravlje;

 • Utiče na vitalnost tela i organizma;

 • Bez glutena.

Specifikacija i način upotrebe Forever DAILY vitamina

 • Pakovanje: 60 tableta.
 • Rok trajanja: otisnut na pakovanju.
 • Sastav: AOS ComplexTM (kalcijum-bisglicinat, magnezijum-bisglicinat, bioflavonoidi citrusa, aloe vera gel, hesperidin, koenzim Q10, lutein, likopen, zeaksantin) (108 mg/2 tablete), beta-karoten, L-askorbinska kiselina, holekalciferol, tiamin-hidrohlorid, riboflavin, nikotinamid, piridoksin hidrohlorid, piridoksal-5'-fosfat, pteroilmonoglutaminska kiselina, cijanokobalamin, D-biotin, kalcijum-D-pantotenat, gvožđe-bisglicinat, kalijum-jodid, cink-bisglicinat, L-selenometionin, bakar-bisglicinat, mangan-bisglicinat, natrijum-molibdat, hrom-pikolinat, stabilizatori: mikrokristalna celuloza, natrijum-karboksimetilceluloza, unakrsno vezana natrijum-karboksimetilceluloza, trinatrijum-citrat, sredstva protiv zgrudvavanja: silicijum-dioksid i stearinska kiselina, Forever FVX Blend (voće i povrće u prahu: jabuka, cvekla, čili paprika, paradajz, jagoda, brusnica, acerola, kupus, spanać, crni luk, mangostan, asai, kupina, nar, borovnica, brokoli, kale, šargarepa, bundeva, grožđe) (48,5 mg/2 tablete), aroma vanile, dekstrin, dekstroza, trigliceridi srednjeg lanca.
 • Način upotrebe: 2x dnevno po jedna tableta.
 • Napomena:

- Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
- Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!
- Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav život.
- Ne preporučuje se deci,  trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na sastojke proizvoda.
- Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi i van domašaja dece.
- Informacije i cena proizvoda su informativnog karaktera.

PREPORUČUJEMO IZ KATEGORIJE ALOE VERA SUPLEMENTI

DODATNE INFORMACIJE O FOREVER DAILY vitaminima

Za sve informacije i poručivanje Forever DAILY vitamina kontaktirajte nas putem telefona.

Don`t copy text!
Scroll to Top
POZOVITE ODMAH!