ALOE VERA NAPICI

Aloe Vera NAPICI su samo jedna od nekoliko kategorija po kojima su raspoređeni FLP proizvodi na koju ćemo se sad fokusirati. Svi napici FLP kompanije su proizvedeni od 100% stabilizovanog Aloe Vera Gela, dobijenog iz središnjeg dela lista biljke Aloe Vera. Izuzetno je važno znati da kompanija poseduje svoje sopstvene plantaže Aloe Vera biljke, koje prirodno organiski uzgaja i po svim procedurama, kako bi se sačuvala prava sadržina biljke. Aloe Vera Gel je izuzetno važana, poseduje jako veliku listu svih blagotvornosti koje može da pruži organizmu u različitim stanjima. To dokazuje činjenica da Aloe Vera biljka ima preko 250 hranljivih materija. Nekada nije bilo moguće zadržati svežinu i sve hranljive sastojke dugo, ali godine i godine istraživanja naučnika i potpuna posvećenost tome, dovela su do toga da danas Aloe Vera Gel ostane svež i sa svim hranljivim materijama kao kad je tek ubran i isceđen. Do toga svega se došlo bez dodataka vode, konzervanasa i drugih hemijskih sastojaka. Jedini dodatak jeste prirodni vitamin C, koji je dobijen iz papaje.

Aloe Vera Napici proizvodi kompanije forever living products

OPIS KATEGORIJE ALOE VERA NAPICI

U okviru kategorije Aloe Vera NAPICI postoji nekoliko vrsta napitaka, i svaki je posebno namenjen nekom određenom stanju.

POZOVITE NAS I OSTVARITE 5% POPUSTA!

Pozovite 064 549 03 23 ili nas kontaktirajte putem stranice kontakt i ostvarite 5% POPUSTA.

ALOE VERA NAPICI PONUDA PROIZVODA

Predstavljamo Vam ponudu proizvoda iz kategorije Aloe Vera NAPICI kompanije Forever Living Products. Ponudom su obuhvaćeni svi Aloe Vera proizvodi kompanije Forever Living koji spadaju u kategoriju NAPICI.

INFORMACIJE I PORUČIVANJE ALOE VERA NAPITAKA!

Više informacija o Aloe Vera napicima, načinu poručivanja, dostave, kao i o mogućnosti 5% popusta možete dobiti putem telefona 064 549 03 23 ili putem stranice kontakt.

Don`t copy text!
Scroll to Top
POZOVITE ODMAH!