ALOE VERA PROIZVODI

Aloe Vera PROIZVODI kompanije Forever Living Products koja postoji više od 40 godina i u svojoj ponudi ima preko 150 Aloe Vera proizvoda različitih kategorija i namene. Svi Aloe Vera proizvodi su 100% prirodni. Glavni sastojak svakog proizvoda je Aloe Vera gel. Aloe Vera gel se dobija iz središnjeg dela lista biljke Aloe Vera. Kompanija poseduje svoje plantaže Aloe Vera biljke. Te plantaže se prostiru na ogromnoj površini, ali sve se organski uzgaja, kako bi imala sva ona blagotvorna dejstva kao i ona od pre 8000 godina. Niste pogrešno pročitali! Aloe Vera biljka se prvi put pominje još u Starom zavetu 6000 godina pre nove ere. Još tada se Aloe Vera smatrala čudesnom i neverovatnom biljkom. Kroz hiljade godina koristile su je mnoge bitne ličnosti kao što je Hipokrat, Kleopatra, Napoleon, Indijanci, faraoni, Aleksandar Veliki, Kinezi, Japanci i mnogi drugi. Sama Aloe Vera biljka ima preko 250 hranljivih materija u svom sastavu, zato se i smatra sveobuhvatnom biljkom.

Aloe Vera proizvodi kompanije Forever Living

KATEGORIJE ALOE VERA PROIZVODA

Da biste lako našli proizvod koji Vam treba, Aloe Vera proizvodi su podeljeni u 8 kategorija: Napici, Dodaci ishrani, Pčelinji proizvodi, Lična higijena, Nega kože, Nega lica, F.I.T. proizvodi i Paketi proizvoda.

POZOVITE NAS I OSTVARITE 5% POPUSTA!

Pozovite 064 549 03 23 ili nas kontaktirajte putem stranice kontakt i ostvarite 5% POPUSTA.

ALOE VERA PROIZVODI U 8 KATEGORIJA

Aloe Vera proizvodi kompanije Forever Living Products podeljeni su prema nameni u osam kategorija, u zavisnosti od vrste i namene, radi lakšeg pronalaženja adekvatnog proizvoda.

KOMPLETNA PONUDA ALOE VERA PROIZVODA

Predstavljamo Vam kompletnu ponudu Aloe Vera proizvoda kompanije Forever Living Products. Ponudom su obuhvaćeni svi Aloe Vera proizvodi kompanije Forever Living odnosno proizvodi iz svih osam kategorija.

INFORMACIJE I PORUČIVANJE ALOE VERA PROIZVODA!

Više informacija o Aloe Vera proizvodima, načinu poručivanja, dostave, kao i o mogućnosti 5% popusta možete dobiti putem telefona 064 549 03 23 ili putem stranice kontakt.

Don`t copy text!
Scroll to Top
POZOVITE ODMAH!