FOREVER LIVING PČELINJI PROIZVODI

Forever Living PČELINJI PROIZVODI su prirodni pčelinji proizvodi u vidu tableta i meda. U pitanju su proizvodi koji su napravljeni od prirodnih proizvoda pčela koje se nalaze na plantažama kompanije. Svi znamo koliko su pčelinjji proizvodi zdravi za čoveka i njego organizam, i koliko doprinose poboljšanju bilo kog stanja. Pčele nam daju svoje proizvode, kompanija ih preradi i plasira krajnjim kupcima koji će uvek imati odlične prirodne proizvode potrebne za svkaodnevno funkcionisanje. Svi znamo da pčele daju med, ali pored meda one nam daju i propolis, matični mleč i polen.  Zahvaljujući njima koje nam daju svoje proizvode, kompanije FLP je napravila 4 proizvoda koji se nalaze u kategoriji pčelinji proizvodi i dostupni su ljudima. U pitanju su Forever Bee Honey - med, Forever Bee Propolis - propolis, Forever Bee Pollen - polen i Forever Royal Jelly - matični mleč. Svaka od ovih supstanci izuzetno je bogata raznim hranljivim materijama.

Forever Living Pčelinji proizvodi prodaja, cena i opis proizvoda

FOREVER LIVING PČELINJI PROIZVODI - OPIS PROIZVODA

Napisaćemo za svaki od proizvoda šta sve sadrži od hranljivih materija. Propolis je najbogatiji izvor flavonoida, pored toga sadrži i vitamin A, B, cink, mangan, bakar i gvožđe.

POZOVITE NAS I OSTVARITE 5% POPUSTA!

Pozovite 064 549 03 23 ili nas kontaktirajte putem stranice kontakt i ostvarite 5% POPUSTA.

FOREVER LIVING PČELINJI PROIZVODI

FOREVER LIVING PČELINJI PROIZVODI PONUDA PROIZVODA

Predstavljamo Vam ponudu proizvoda iz kategorije Forever Living PČELINJI PROIZVODI kompanije Forever Living Products. Ponudom su obuhvaćeni svi Aloe Vera proizvodi kompanije Forever Living koji spadaju u kategoriju PČELINJI PROIZVODI.

INFORMACIJE I PORUČIVANJE ALOE VERA PROIZVODA!

Više informacija o Aloe Vera proizvodima, načinu poručivanja, dostave, kao i o mogućnosti 5% popusta možete dobiti putem telefona 064 549 03 23 ili putem stranice kontakt.

Don`t copy text!
Scroll to Top
POZOVITE ODMAH!