Odricanje od odgovornosti

Pravni okvir oko informacija iznesenih na stranama aloa-vera.com sajta i odricanje od odgovornosti za pogrešno tumačenje informacija

Aloa-vera.com ne garantuje da će ove web stranice uvek biti dostupne i raspoložive, te da neće sadržavati greške ili viruse. Aloa-vera.com neće odgovarati za bilo kakvu štetu ili povredu nastalu kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe informacija dostupnih na ovim web stranama ili sadržaja koje su na njima objavili ili dodali drugi korisnici.

Sav pisani, audio i video sadržaj objavljen na sajtu Aloa-vera.com predstavljaju opšte informacije sačinjene na osnovu ličnih iskustava korisnika, čiji je cilj sticanje jasnije opšte slike o proizvodima i temama kojima se sajt bavi. Ukoliko dodje do zabune i pogrešnog tumačenja proizvoda, Aloa-vera.com nije odgovoran za to.

Za svako detaljno i stručno tumačenje i objašnjenje medicinskih delovanja Aloe Vera proizvoda, stanja, prevencije ili lečenja, obavezno se obratite svom lekaru ili farmaceutu.

Na našim web stranicama pronaći ćete linkove do drugih web stranica. Na izgled i sadržaj tih eksternih web stranica nemamo nikakav uticaj. Iz tog razloga ne preuzimamo nikakvu odgovornost za njihov izgled i sadržaj. Ova izjava odnosi se na sve spoljne reference prikazane na našoj web stranici.

Sajt Aloa-vera.com i tim osoba koji učestvuju u radu i razvoju sajta nikako se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvo pogrešno tumačenje informacija ili davanje pogrešnih procena o zdravstvenom stanju, kao i za tačnost i ispravnost naučnih članaka, prikupljenih i objavljenih podataka i linkova ka spoljnim izvorima koji su objavljeni na sajtu, niti se mogu smatrati odgovornim za eventualne postupke preduzete na osnovu informacija u člancima ili prema ličnom iskustvu korisnika Aloe Vera proizvoda.

Aloa-vera.com se odriče odgovornosti za tačnost informacija koje su navedene na sajtu Aloa-vera.com, a koje potiču od strane trećih lica. Sve informacije na sajtu o proizvodima i njihovim dejstvima prikupljene su sa različitih web portala i štampanih formata(knjiga, magazina, brošura, sajtova, blogova, foruma, i ostalih online i offline izvora informisanja) u cilju informisanja posetilaca sajta Aloa-vera.com o iskustvima, opažanjima i mogućim blagotvornim dejstvima proizvoda na bazi Aloe Vera biljke kompanije FLP, a sve isključivo zasnovano ličnom i subjektivnom osećaju korisnika tih proizvoda. Samim tim, sugerišemo posetiocima sajta da Aloe Vera proizvodi kompanije Forever Living Products nikako nisu namenjeni prevenciji, dijagnozi, niti lečenju. Shodno svemu prethodno navedenom odričemo se svake odgovornosti za navedene tvrdnje o opštim dejstvima svakog pojedinačnog proizvoda koji se nalazi na stranicama Aloa-vera.com.  Sve informacija na sajtu su isključivo informativnog karaktera i prikupljena iz prethodno navedenih izvora. Savetujemo posetiocima sajta Aloa-vera.com da detaljne informacije o svakom proizvodu potraže na zvaničnoj internet stranici kompanije Forever Living Products na adresi https://foreverliving.com . Aloa-vera.com se odriče svake odgovornosti za sadržaj i informacije dobijen od strane trećih izvora, kao i za sadržaj i informacije koje se nalaze na zvaničnom sajtu kompanije Forever Living Products.

Cene proizvoda koje se nalaze na sajtu Aloa-vera.com su isključivo informativnog karaktera i ne moraju biti tačne. Aloa-vera.com se odriče svake odgovornosti u smislu tačnosti cena proizvoda i nije u obavezi da odgovara za tačnost istih, jer ne obavlja delatnost prodaje proizvoda kompanije Forever Living Products, već isključivo informisanjem o samim proizvodima,njihovim cenama i mogućnostima poslovne saradnje. U cilju što boljeg informisanja korisnika i korisničkog doživljaja, Aloa-vera.com se trudi da prati promene cena proizvoda i da ih blagovremeno ažurira. Zbog prethodno navedenog, cene su izražene u eurima zbog svakodnevne promene kursa dinara. Zahvaljujemo se posetiocima na razumevanju, jer nismo u mogućnosti da na svakodnevnom nivou vršimo izmene cena, jer se pre svega radi o sajtu informativnog karaktera, a ne o sajtu koji vrši prodaju proizvoda. Za detaljne informacije o proizvodima i cenama proizvoda, posetite zvanični sajt Forever Living Products kompanije na adresi https://foreverliving.com.

Cilj sajta Aloa-vera.com nije da zameni Vašeg lekara ili farmaceuta, već da vas dodatno informiše o Aloe Vera proizvodima kompanije Forever Living Products odnosno o iskustvima korisnika. Za precizne informacije o proizvodima obratite se stručnom osoblju kompanije Forever Living Products. Za informaciju o dijagnozi, prevenciji, lečenju, obratite se lekaru, farmaceutu ili nadležnoj instituciji. Aloa-vera.com se odriče svake odgovornosti za dobijene informacije od strane kompanije Forever Living Products, kao i za sve informacije od lekara, farmaceuta i nadležnih institucija.

Dragi posetioci kako biste bili informisani u potpunosti o uslovima korišćenja portala aloa-vera.com predlažemo Vam da pročitate USLOVI KORIŠĆENJA

 

Don`t copy text!
Scroll to Top
POZOVITE ODMAH!