Uslovi korišćenja

Autorska, ostala prava i korišćenje materijala sa sajta ALOA-VERA.COM

Korišćenjem bilo kog dela sajta aloa-vera.com, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem aloa-vera.com web prezentacije, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo aloa-vera.com web prezentacije ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Zabranjeno je svako kopiranje i korišćenje sadržaja koji se nalazi na stranicama aloa-vera.com bez prethodnog odobrenja.

aloa-vera.com web site

aloa-vera.com posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja web prezentacije. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje aloa-vera.com portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

aloa-vera.com web prezentacija sastoji se od vlastitih sadržaja kreiranih na osnovu prikupljenih informacija od trećih subjekata i sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

aloa-vera.com sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje aloa-vera.com web prezentacije koristite na vlastitu odgovornost i aloa-vera.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Sve informacije na aloa-vera.com su informativnog karaktera, sakupljene na osnovu ličnih iskustava korisnika.

Kako biste se detaljno informisali o sadržaju web portala aloa-vera.com predlažemo Vam da posetite stranicu Odricanje od odgovornosti.

Linkovi na spoljne stranice

aloa-vera.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. aloa-vera.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

aloa-vera.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. aloa-vera.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

aloa-vera.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke aloa-vera.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

aloa-vera.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

aloa-vera.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila aloa-vera.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

aloa-vera.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama aloa-vera.com može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na aloa-vera.com portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Don`t copy text!
Scroll to Top
POZOVITE ODMAH!