POSLOVNA PRILIKA

POSTANITE POSLOVNI SARADNIK FOREVER LIVING PRODUCTS

Da li je posao poslovnog saradnika kompanije Forever Living Products Vaš posao iz snova?! Procenite sami na osnovu niza pogodnosti koje ovaj posao nudi.

 • Posao od kuće Forever Living prodaja proizvoda

  POSAO OD KUĆE

  Ne gubite vreme u prevozu. Sad vaš posao možete raditi od kuće ili sa bilo koje lokacije.

 • Slobodno vreme prodaja aloe vera proizvoda

  SLOBODNO VREME

  Potrebno Vam je više slobodnog vremena za Vas i Vaše najdraže. Organizujte vreme prema svojim potrebama.

 • Pokrenite samostalni Forever Living posao

  POKRENITE SOPSTVENI POSAO

  Pokrenite sopstveni posao uz minimalna početna ulaganja i uz mogućnost dobre zarade.

 • Odlicna zarada prodaja Aloe Vera proizvoda

  DOBRA ZARADA

  Nikad niste bili adekvatno plaćeni za svoj rad?! Budite realno plaćeni u odnosu na uloženo vreme i trud.

 • Brz napredak prodaja forever living proizvoda

  BRZ NAPREDAK

  Ostvarite brz napredak prateći savete Vašeg mentora. Proširite Vaš FLP biznis i ostvarite bolju zaradu.

 • Posao bez stresa prodaja aloe vera proizvoda

  POSAO BEZ STRESA

  Umorni ste od konstantnog pritiska i tenzije. Konačno možete raditi bez stresa i pritiska nadređenih.

Poslovna prilika Forever Living posao prodaja aloe vera proizvoda

POSTANI FOREVER LIVING POSLOVNI SARADNIK!

Za više informacija o svim pogodnostima i o tome kako da postanete poslovni saradnik kompanije Forever Living kontaktirajte nas putem telefona 064 549 03 23 ili putem stranice Kontakt.

KAKO POSTATI POSLOVNI SARADNIK

PROCES UČLANJIVANJA I PRISTUPANJE FLP DISTRIBUTERSKOJ MREŽI

Ukoliko Vam je dosadilo da radite u nekoj firmi za platu koja ne ispunjava Vaše potrebe ili jednostavno želite dodatni izvor prihoda za svoje domaćinstvo na pravom ste mestu. Forever Living Products je kompanija koja proizvodi i prodaje proizvode na bazi Aloe Vera biljke, koji su veoma kvalitetni, a najbitnije od svega prirodni. U pitanju je kompanija koja ima svoja predstavništva u preko 160 zemalja sveta, sa preko 10 miliona poslovnih saradnika. Kako vi da postanete jedan od tih 10 miliona poslovnih saradnika? Veoma jednostavno!

Da biste bili član velikog sistema kakav je FLP i počeli da ostvarujete zaradu ili jednostavno da samo kupujete proizvode za sebe po povlašćenoj ceni, potrebno je da se učlanite kod nas i na taj način postajete poslovni saradnik - distributer. Učlanjenje se vrši tako što poručite od nas proizvode koji Vas zanimaju i na taj način ostvarujete već 5% popusta na maloprodajnu cenu. Složićemo se da je to zaista lep procenat popusta nakon samo dva jednostavna koraka - kupovine i učlanjenja. Ono što je veoma važno napomenuti odmah na početku je da naknada za godišnju članarinu ne postoji. Dakle sve je besplatno, Vaše je samo da nabavljate proizvode koji su Vam potrebni ili da širite posao ukoliko Vam je to želja.

POPUSTI I POZICIJE

OSTVARIVANJE POPUSTA NA PROIZVODE I OPIS POZICIJA

Takođe, pored ovih 5% popusta koji je prvi nivo naše saradnje, postoji mogućnost da dođete i do većeg procenta popusta i pozicije kroz određene nivoe. U FLP kompaniji postoji nekoliko nivoa pozicija na kojima Vi kao poslovni saradnik možete da budete. Svaki nivo se ostvaruje određenom količinom prikupljenih CC bodova, koji su jasno utvrđeni i širenjem mreže distributera, odnosno učlanjenjem novih poslovnih saradnika. Takođe jednom kada ostvarite određenu poziciju, ne postoji mogućnost da je izgubite. Dakle dokle god ne pređete na sledeću poziciju, Vi ste na ostvarenoj poziciji. Dakle ukoliko niste aktivni kupac, kupujete samo sebi i porodici, preokupirani ste poslom? Nije nikakav problem, Vas vaših 5% popusta na proizvode uvek čeka ili neki veći procenat u zavisnosti od toga na kojoj ste poziciji.

NAPREDOVANJE

NAPREDOVANJE PO POZICIJAMA I PREDNOSTI

Što se tiče prve sledeće pozicije koja sledi nakon ostvarivanja ovih 5% popusta na proizvode je Assistent Supervisor. Sa ovom pozicijom Vi ostvarujete čak 30% popusta na maloprodajne cene. Složićemo se da je ovo odličan popust. Verovatno se pitate ko zna kako se dolazi do te pozicije i ko zna šta ja sve treba da uradim da bi to postigao. Nije potrebno da uradite ništa naročito, samo da uložite malo truda da prikupite 2cc boda. Da biste prikupili 2cc boda možete kupovati pojedinačne proizvode ili rešiti to na mnogo jednostavniji način, a to je kupovina Touch of Forever Combo paketa koji u sebi sadrži 30 proizvoda, a koji upravo vredi 2cc boda. Pritom u samom Touch of Forever paketu su sve proizvodi koji su potrebni svakom čoveku i koji se svakodnevno koriste. Dakle to nisu proizvodi koji stoje na policama dok im ne istekne rok trajanja, pa završe u kesi za đubre. Doduše takve proizvode FLP kompanija i ne proizvodi. Svi proizvodi imaju odličnu primenu, prirodni su, i veoma blagotvorno utiču na organizam.

Pored toga što dolaskom na poziciju Assistent Supervisor imate 30% popusta na cene proizvoda, Vi i stičete pravo da učlanjujete nove ljude i na taj način da širite mrežu poslovnih saradnika. Širenjem mreže možete da zarađujete novac na osnovu njihovog rada i njihove kupovine proizvoda, ali i da dođete do sledeće pozicije Supervisor. Složićemo se da ovi koraci ka ostvarivanju određenih pozicija nisu teški. Naravno zahtevaju malo vremena i truda, ali složićemo se da je za sve potrebno malo vremena i truda. Uostalom ko će Vam dati 30% popusta na cenu proizvoda na tako jednostavan i lak način. Morate priznati da nije teško. Učlanili ste se, kupili kvalitetne i prirodne proizvode u vrednosti od 2cc boda, ostvarili očas posla 30% popusta i mogućnost da učlanjujete nove ljude, širite svoj biznis i ostvarujete bonuse koji Vam ležu svakog 20.tog u mesecu. Zar to nije odlična prilika?

MOTIVACIJA?!

ZAINTERESOVANI STE ZA POSAO FLP POSLOVNOG SARADNIKA

Da ne bismo dalje sada širili priču, postoji još mnogoooo pozicija do kojih može da se stigne i koje donose još mnogo povoljnosti i novca. To je ipak nešto što ćemo sačuvati za razgovor "oči u oči". Mislim da je ovo do sada već samo po sebi dovoljna motivacija da krenete da radite na sebi, da obezbedite sebi kvalitetne proizvode ali i dodatne prihode. Zar ne?

ŽELITE DA POSTANETE FLP POSLOVNI SARADNIK?

Za više informacija o svim pogodnostima i o tome kako postati poslovni saradnik kompanije Forever Living kontaktirajte nas putem telefona 064 549 03 23 ili putem stranice Kontakt.

Don`t copy text!
Scroll to Top
POZOVITE ODMAH!