Forever CALCIUM cena, prodaja i opis proizvoda

FOREVER CALCIUM

Osnovne informacije o FLP proizvodu Forever CALCIUM - cena, prodaja, popust, način kupovine i dostave, pakovanje, rok upotrebe.

 • Naziv proizvoda: FOREVER CALCIUM

 • Kategorija proizvoda: DODACI ISHRANI

 • Pakovanje: 90 tableta

 • CENA: 38,03 EUR

 • MOGUĆNOST POPUSTA 5-30%

  ZA SVE INFORMACIJE POZOVITE 064 549 03 23

Forever CALCIUM - Opis proizvoda

Forever CALCIUM je dodatak ishrani koji je napravila kompanija Forever Living Products. U pitanju je suplement koji zadovoljava dnevne potrebe za kalcijumom. Pored kalcijuma u Forever Calcium proizvodu nalazi se i magnezijum i vitamin D koji zajedno obezbeđuju maksimalnu apsorpciju. Pored navedenih, nalazi se i mangan, bakar, vitamin C koji svi zajedno u kombinaciji pomažu da se održi odgovarajuća struktura i funkcija kostiju. Svakom organizmu je potreban kalcijum, posebno deci i u tinejdžerskom dobu.

 

Kalcijum se u tinejdžerskom dobu maksimalno skladišti u kostima što kasnije tokom života veoma znači kao prevencija u problemima koji se mogu pojaviti sa starenjem i koštanom masom. Kalcijum u kostima se smanjuje tokom života posebno na početku zrelog doba i posebno kod žena progresivno opada tokom menopauze. Zato je izuzetno važno da se u organizam unosi optimalna količina kalcijuma. Znamo da kalcijuma najviše ima u mlečnim proizvodima, ali isto tako znamo da se i teže apsorbuje, ali i da postoje ljudi koji ne vole mlečne proizvode ili su netolerantni. Zato postoji Forever Calcium suplement sa kojim ćete svaki dan obezbediti svom organizmu potrebnu količinu kalcijuma i na taj način sačuvati svoje kosti za stare dane.

Sastav Forever CALCIUM vitamina

Kalcijum je jedan od najvažnijih minerala potrebnih čovekovom organizmu. Kalcijum je gradivni element za jačanje i čvrstinu kostiju i najviše ga upravo ima u zubima i kostima. Pored toga, nalazi se i u nervnim ćelijama, krvi i ostalim telesnim tečnostima, stoga pozitivno deluje na nerve, mišiće, organe za varenje, krvotok i metabolizam. Takođe, kalcijum ima svoju ulogu u zgrušavanju krvi, pospešuje dejstvo lekova, omogućava grčenje mišića i učestvuje u proizvodnji hormona. Pored kalcijuma, u Forever Calcium dodatku ishrani nalazi se i magnezijum, koji je izuzetno važan za apsorpciju kalcijuma.

 

Ova dva minerala su dva najvažnija minerala za ljudski organizam, zato je kompanija Forever Living Products napravila upravo Forever Calcium sa dodatkom magnezijuma i vitamina D, kako bi čovekov organizam obezbedio potrebne količine ovih minerala, njihovu pravilnu apsorpciju i time obezbedio pravilan rad organizma. Magnezijum, pored toga što obezbeđuje dobru apsorpciju kalcijuma, izuzetno važan za pravilan rad nerava i mišića, za pretvaranje šećera iz krvi u energiju, ali i za suzbijanje depresivnih stanja. Takođe magnezijum sprečava nastajanje naslaga kalcijuma u krvnim sudovima, kao i stvaranje kamena u bubregu i žuči.

Opšta dejstva sastojaka koje sadrži Forever CALCIUM

 • Povoljno utiče na osteoporozu;

 • Jača kosti i zube;

 • Ublažava tegobe PMS-a i usporava proces starenja;

 • Specijalna formula za lako varenje i bolju apsorpciju;

 • Utiče na smanjenje alergijskih reakcija;

 • Deluje pozitivno na nerve i mišiće;

 • Bogat vitaminima C i D;

 • Obogaćen magnezijumom, cinkom, bakrom i manganom.

Specifikacija i način upotrebe Forever CALCIUM suplementa

  • Pakovanje: 90 tableta.
   • Sastav: kalcijum (kalcijum bisglicinat, citrat i karbonat), magnezijum (magnezijum-oksid i bisglicinat), vitamin C (kalcijum-L-askorbat), bakar (bakar-bisglicinat), mangan (mangan-bisglicinat), vitamin D (holekalciferol), stabilizatori: mikrokristalna celuloza, natrijum karboksimetilceluloza, unakrsno vezana natrijum karboksimetilceluloza i natrijum-citrat, sredstva protiv zgrudnjavanja: silicijum-dioksid i stearinska kiselina; dekstrin; dekstroza, trigliceridi srednjeg lanca, prirodna aroma vanile. 
  • Doziranje: 1-2 tablete ujutru i uveče.
  • Način upotrebe: Tabletu popiti sa vodom.
  • Napomena:

  - Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  - Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!
  - Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav život.
  - Ne preporučuje se deci i osobama preosetljivim na sastojke proizvoda.
  - Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi i van domašaja dece.
  - Informacije i cena proizvoda su informativnog karaktera.

PREPORUČUJEMO IZ KATEGORIJE ALOE VERA SUPLEMENTI

DODATNE INFORMACIJE O FOREVER CALCIUM

Za sve informacije i poručivanje proizvoda Forever CALCIUM kontaktirajte nas putem telefona.

Don`t copy text!
Scroll to Top
POZOVITE ODMAH!