Forever Move cena, prodaja i opis proizvoda

FOREVER MOVE

Osnovne informacije o FLP proizvodu Forever MOVE - cena, prodaja, popust, način kupovine i dostave, pakovanje, rok upotrebe.

 • Naziv proizvoda: FOREVER MOVE

 • Kategorija proizvoda: DODACI ISHRANI

 • Pakovanje: 90 tableta

 • Šifra proizvoda: 551

 • CENA: 81,57 EUR

 • MOGUĆNOST POPUSTA 5-30%

  ZA SVE INFORMACIJE POZOVITE 064 549 03 23

Forever MOVE - Opis proizvoda

Forever MOVE je revolucionarni dodatak ishrani kompanije Forever Living Products, dizajniran da podrži zdravlje zglobova i poboljša mobilnost. Ovaj proizvod kombinuje dva moćna sastojka: NEM® prirodni jajčani membranski prah i BioCurc® kurkumin kompleks, koji zajedno stvaraju snažnu formulu za podršku optimalnom zdravlju zglobova i mišića.

 

Kombinacijom NEM® prirodnog jajčanog membranskog praha i BioCurc® kurkumin kompleksa, Forever Move pruža snažnu podršku za zdravlje zglobova, povećavajući njihovu fleksibilnost i mobilnost. Ovaj proizvod je idealan za ljude svih starosnih grupa, posebno za one koji vode aktivan životni stil ili imaju problema sa zglobovima zbog starenja ili prethodnih povreda.

 

Forever Move predstavlja jedinstvenu formulaciju koja se oslanja na prirodne sastojke kako bi pružila podršku zdravlju zglobova i mišića. Zahvaljujući svojoj sposobnosti da promoviše bolju mobilnost, smanji bol i upalu, ovaj dodatak ishrani je postao nezaobilazan izbor za mnoge koji teže očuvanju aktivnog i zdravog načina života.

 

U nastavku ćemo detaljno istražiti prirodni sastav Forever Move-a, kao i dejstvo koje ovi prirodni sastojci imaju na telo.

Sastav suplementa Forever MOVE

Forever MOVE dodatak ishrani za optimalno zdravlje zglobova i mišića sadrži sledeće prirodne sastojke: NEM® - Unutrašnja opna kokošijeg jajeta, Glukozamin, hondroitin, BioCurc® -Kurkumin Kompleks. U nastavku ćemo Vam predstaviti detaljnije ove sastojke kako utiču na organizam.

 

NEM®, skraćenica za Natural Eggshell Membrane, je inovativan sastojak dobijen iz membrane ljuske jajeta. Ova membrana je bogata hranljivim materijama ključnim za zdravlje zglobova, uključujući glukozamin, hondroitin, kolagen i hijaluronsku kiselinu. Ove komponente su poznate po svojim sposobnostima da podržavaju strukturu i funkciju zglobova, kao i da promovišu zdravlje vezivnog tkiva.

 

Glukozamin i hondroitin su prirodni sastojci hrskavice u našem telu, samo se se sa godinama njihov nivo u našem telu smanjuje, kao i kolagena. Vitalni su za održavanje elastičnosti i čvrstoće hrskavice.

 

Kolagen pomaže u očuvanju integriteta zglobova, mišića, tetiva, poboljšavajući njihovu mobilnost i fleksibilnost. Takođe kolagen ima doprinosi boljem izgledu kože, kose i noktiju.

 

Hijaluronska kiselina je ključni sastojak koji se nalazi u našem organizmu, ali takođe sa godinama njena količina opada. Deluje kao lubrikant u zglobovima, olakšavajući pokretljivost i smanjujući trenje.

 

BioCurc® je visoko biodostupan oblik kurkumina, aktivnog sastojka kurkume, koji je poznat po svojim protuupalnim svojstvima i sposobnosti da podržava zdrav odgovor tijela na upale. Kurkumin pomaže u smanjenju upale u zglobovima, što može doprineti smanjenju bolova i poboljšanju funkcije zglobova. Jedinstvena formulacija BioCurc® omogućava kurkuminu da bude brzo apsorbovan i efikasan, čime se maksimiziraju njegove koristi za zdravlje. Ovaj sastojak koji se nalazi u Forever Move proizvodu, ne samo da podržava zdravlje zglobova, već doprinosi i opštem antioksidativnom kapacitetu tijela, štiteći ga od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

Opšta dejstva sastojaka koje sadrži Forever MOVE

 • Doprinosi smanjenju bolova u zglobovima;

 • Utiče na poboljšanje funkcije zglobova;

 • Ima protivupalno dejstvo;

 • Doprinosi povećanju elastičnosti i čvrstoće hrskavice;

 • Doprinosi boljoj podršci i zaštiti zglobova;

 • Doprinosi smanjenju bolova u zglobovima;

 • Utiče na jačanje opšteg zdravlja zglobova i mišića;

 • Doprinosi poboljšanju mobilnosti i fleksibilnosti zglobova.

Specifikacija i način upotrebe Forever MOVE suplementa

  • Pakovanje: 90 mekih kapsula.
  • Rok trajanja: otisnut na pakovanju.
  • Sastav: NEM® - Unutrašnja opna kokošijeg jajeta u prahu, ekstrakt rizoma kurkume (stabilizator): polisorbat 20, kokosovo ulje, prečišćena voda, antioksidans: alfa tokoferol, rafinisano sojino ulje, želatin (riba), humektant: glicerol, tamni ekstrakt rogača
  • Način upotrebe: 3 kapsule dnevno.
  • Napomena:

  - Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  - Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!
  - Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav život.
  - Proizvod ne treba da uzimaju deca i osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje, osobe sa opstrukcijom žučnih puteva i kamenom u žuči, sa težim oblicima oboljenja jetre i osobe na terapiji antikoagulansima
  - Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi i van domašaja dece.
  - Informacije i cena proizvoda su informativnog karaktera.

   

PREPORUČUJEMO IZ KATEGORIJE ALOE VERA SUPLEMENTI

DODATNE INFORMACIJE O FOREVER MOVE DODATKU ISHRANI

Za sve informacije i poručivanje proizvoda Forever MOVE kontaktirajte nas putem telefona.

Don`t copy text!
Scroll to Top
POZOVITE ODMAH!