Forever ImmuBlend prodaja, opis, cena proizvoda

FOREVER IMMUBLEND

Osnovne informacije o FLP proizvodu Forever IMMUBLEND - cena, prodaja, popust, način kupovine i dostave, pakovanje, rok upotrebe.

 • Naziv proizvoda: FOREVER IMMUBLEND

 • Kategorija proizvoda: DODACI ISHRANI

 • Pakovanje: 60 tableta

 • CENA: 33,59 EUR

 • MOGUĆNOST POPUSTA 5-30%

  ZA SVE INFORMACIJE POZOVITE 064 549 03 23

Forever IMMUBLEND- Opis proizvoda

Forever IMMUBLEND je dodatak ishrani koji je proizvela kompanija Forever Living Products. Reč je o izuzetnoj mešavini pažljivo odabranih sastojaka za poboljšanje imuniteta, stvarajući potporu od prve do poslednje odbrambene linije svih aspekata zaduženih za funkcionisanje imunog sistema. Jak imunološki sistem je veoma važan za kompletno zdravlje čoveka. Često kada se čovek razboli kaže da mu je imunitet bio slab, pa se zato razboleo. Upravo je to ta rečenica koja je veoma važna. Dakle, imuni sistem nas štiti od štetnih uticaja i bolesti. Što je jači imuni sistem, to je za bolest teža bitka.

 

Upravo je Forever IMMUBLEND proizvod koji jača naš imuni sistem i održava ga stabilnim. Šta slabi imuni sistem? Imuni sistem slabi neadekvatna ishrana, neaktivnost, neumereno konzumiranje alkohola i cigareta, stres... A šta čini da imuni sistem bude jak i stabilan? Da bi imuni sistem bio jak i stabilan potrebna je adekvatna ishrana, obogaćena vitaminima i mineralima, umerena fizička aktivnost, eliminacija stresa što je više moguće, bavljenje sobom na fizičkom i psihičkom niovu. U današnje vreme, ponekad je teško uskladiti sve te faktore, posebno eliminisanje stresa. Živimo brzim i stresnim životom i to ostavlja svoje posledice na zdravlje. Zato je tu Forever IMMUBLEND da nam pomogne, kada mi sami sebi ne možemo da pomognemo i da nam ojača i održava imuni sistem zdravim, samim tim i nas.

Sastav suplementa Forever IMMUBLEND

Forever IMMUBLEND dodatak ishrani je napravljen od posebne mešavine pažljivo odabranih sastojaka kako bi imao što bolji efekat i obuhvatio sve aspekte funkcionisanja imunog sistema. Forever IMMUBLEND sadrži sledeće sastojke: frukto-oligosaharidi, laktoferin, Maitake pečurke, Shiitake pečurke. U nastavku ćemo Vam opisati detaljnije ove sastojke i koja je njihova uloga na organizam.

 

Frukto-oligosaharidi su niskokalorični ugljeni hidrati čija je glavna svrha stvaranje mikroflore u crevima za razvoj korisnih bakterija Lactobacilus i Bifidobacterium. Takođe, pomažu u jačanju imunološkog sistema, povećanju apsorpcije kalcijuma, što utiče na jačanje skeletnog sistema, naročito posle 45-te godine života kada kalcijum počinje da se gubi iz kostiju.

 

Laktoferin je protein koji se prirodno nalazi u mleku, posebno u majčinom mleku, a u organizmu nalazi se u suzama, pljuvački, urinu i želudačnoj tečnosti. Ima antioksidativno i antiinflamatorno dejstvo. Laktoferin stimuliše imuni sistem, usporava proces starenja, utiče na rast probiotičih bakterija, vezuje i transportuje gvožđe u telu, uništava bakterije.

 

Maitake i  Shiitake pečurke su poznate po tome što sadrže beta-glukane koji je od važnog značaja za imunološki sistem. Pored toga, održava kardiovaskularni sistem zdravim, poboljšava nivo krvnog pritiska i nivo holesterola, ali ima i antitumorski efekat čime sprečava pojavu kancera, kao i stvaranje novih zdravih ćelija.

 

Takođe, u Forever IMMUBLEND dodatku ishrani nalazi se i Vitamin C, D i cink koji su poznati po tome da imaju antioksidativni efekat, čime takođe doprinose jačanju imunog sistema.

Opšta dejstva sastojaka koje sadrži Forever IMMUBLEND

 • Jačanje imunog sistema;

 • Antibakterijsko dejstvo;

 • Antigljivično dejstvo;

 • Antivirusno dejstvo;

 • Antikancerogeno dejstvo;

 • Pomaže kod upalnih procesa;

 • Regeneriše organizam;

 • Pomaže u održavanju bakterijske flore u crevima;

 • Stimuliše proizvodnju leukocita - belih krvnih zrnaca.

Specifikacija i način upotrebe Forever IMMUBLEND suplementa

 • Pakovanje: 60 tableta.
 • Rok trajanja: otisnut na pakovanju.
 • Sastav: fruktooligosaharidi, laktoferin, pečurka maitake (Grifolia frondosa), pečurka shiitake (Lentinula edodes), dekstrin, dekstroza, L-askorbinska kiselina, cink-glukonat, holekalciferol; zgušnjivači: mikrokristalna celuloza, hidroksipropilmetilceluloza, unakrsno vezana natrijum-karboksimetilceluloza, natrijum-karboksimetilceluloza; sredstva protiv zgrudnjavanja: stearinska kiselina, magnezijum-stearat, silicijum-dioksid; emulgator: lecitin soje; regulator kiselosti: natrijum-citrat.
 • Način upotrebe: 2x dnevno po jedna tableta.
 • Napomena:

- Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
- Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!
- Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav život.
- Ne preporučuje se deci i osobama preosetljivim na sastojke proizvoda.
- Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi i van domašaja dece.
- Informacije i cena proizvoda su informativnog karaktera.

PREPORUČUJEMO IZ KATEGORIJE ALOE VERA SUPLEMENTI

DODATNE INFORMACIJE O FOREVER IMMUBLENDU

Za sve informacije i poručivanje proizvoda Forever IMMUBLEND kontaktirajte nas putem telefona.

Don`t copy text!
Scroll to Top
POZOVITE ODMAH!