Forever LEAN FLP proizvod cena, prodaja i opis proizvoda

FOREVER LEAN

Osnovne informacije o FLP proizvodu Forever LEAN - cena, prodaja, popust, način kupovine i dostave, pakovanje, rok upotrebe.

 • Naziv proizvoda: FOREVER LEAN

 • Kategorija proizvoda: FIT PROIZVODI

 • Pakovanje: 120 kapsula

 • CENA: 47,61 EUR

 • MOGUĆNOST POPUSTA 5-30%

  ZA SVE INFORMACIJE POZOVITE 064 549 03 23

Forever LEAN - Opis proizvoda

Forever LEAN je dodatak ishrani koji je napravila kompanija Forever Living Products svim svojim korisnicima koji žele da regulišu telesnu težinu. U pitanju je suplement koji u svom sastavu ima nekoliko prirodnih sastojaka koji su važni kod regulacije telesne težine i kontrolu težine. Naučnici i lekari iz Forever Living Products kompanije proveli su dugo vremena istraživajući koji su to prirodni proizvodi koji mogu dovesti do toga da na zdrav i prirodan način izgubite višak kilograma bez gladovanja. Nakon nekoliko godina istraživanja i eksperimentisanja došli su do revolucionarnih sastojaka koji pomažu telu da redukuje apsorpciju kalorija iz masti i ugljenih hidrata. Ti sastojci se upravo nalaze u Forever Leanu i to su: indijska smokva, biljka beli bubreg i hrom.

Forever LEAN - Sastav

Prvi sastojak Forever Lean proizvoda je vlakno dobijeno iz indijske smokve koje apsorbuje masnoće. Istraživanja su pokazala da vlakno ima visoku moć vezivanja masnoće, što dovodi do toga da se u organizmu ne zadržavaju nepotrebne masnoće i na taj način se gube kilogrami. Drugi revolucionarni sastojak Forever Lean proizvoda je i biljka beli bubreg (Phaseolus vulgaris). Tačnije protein koji se dobija iz zrna biljke. Ovaj protein smanjuje nivo šećera u krvi i privremeno onemogućava aktivnost enzima koji pretvara skrob u šećer. Kombinacijom ova dva sastojka dolazimo do uspostavljanja idealne težine, tako što se zaustavljaju masne kalorije, ali i kalorije ugljenohidrata koje čovek kroz ishranu unosi u svoj organizam.

 

Treći sastojak je hrom. Hrom spada u minerale u tragovima i veoma je važan za ljudski organizam. Hrom pomaže kod regulacije šećera u krvi delujući kao GTF faktor (glucose tolerance factor). GTF faktor je bitan dijetetski agens jer potencira delovanje insulina i time pomaže kod regulacije metabolizma ugljenihidrata. Kombinacijom ovih sastojka možete da se rešite suvišnih kilograma na prirodan i zdrav način. Pored korišćenja ovog suplementa, potrebno je regulisati ishranu i uvesti vežbe, kako biste dobili odličan efekat mršavljenja. Složićemo se da ništa nije lako i da ništa ne može preko noći. Zato je veoma važno biti disciplinovan i istrajan u nameri regulacije telesne težine.

Opšta dejstva sastojaka koje sadrži Forever LEAN

 • Normalizacija metabolizma masti i šećera;

 • Topljenje masnih naslaga u telu;

 • Ograničenje apsorpcije kalorija iz masnoća i šećera u hrani;

 • Regulacija metabolizma ugljenih hidrata;

 • Prirodan proizvod;

 • Regulisanje suvišnih kilograma na zdrav i prirodan način;

Specifikacija i način upotrebe Forever LEANA

  • Pakovanje: 120 kapsula.
  • Sastav: suvi vodeni ekstrakt lista nopal kaktusa (opuntia ficus indica), suvi vodeni ekstrakt zrna pasulja (phaseolus vulgaris), hrom-hlorid, voda, zgušnjivači: gelan guma, mikrokristalna celuloza, hidroksipropilmetilceluloza i unakrsno vezana natrijum-karboksimetilceluloza, sredstva protiv zgrudnjavanja: stearinska kiselina i silicijum-dioksid, konzervans: kalijum-acetat.
  • Način upotrebe: Uzeti jednu tabletu pre svakog obroka (najviše 4 kapsule dnevno).
  • Napomena:

  - Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  - Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!
  - Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav život.
  - Ne preporučuje se deci, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na sastojke proizvoda.
  - Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi i van domašaja dece.
  - Informacije i cena proizvoda su informativnog karaktera.

PREPORUČUJEMO IZ KATEGORIJE ALOE VERA FIT PROIZVODI

DODATNE INFORMACIJE O FOREVER LEANU

Za sve informacije i poručivanje Forever LEANA kontaktirajte nas putem telefona.

Don`t copy text!
Scroll to Top
POZOVITE ODMAH!