Aloe Cooling Lotion prodaja cena opis proizvoda

ALOE COOLING LOTION

Osnovne informacije o FLP proizvodu Aloe COOLING LOTION plava krema - cena, prodaja, popust, način kupovine i dostave, pakovanje, rok upotrebe.

 • Naziv proizvoda: ALOE COOLING LOTION

 • Kategorija proizvoda: NEGA KOŽE

 • Pakovanje: tuba 118ml

 • CENA: 19,05 EUR

 • MOGUĆNOST POPUSTA 5-30%

  ZA SVE INFORMACIJE POZOVITE 064 549 03 23

Aloe COOLING LOTION plava krema - Opis proizvoda

Aloe COOLING LOTION plava krema je potpuno novi proizvod kompanije Forever Living Products. Nekad je u asortimanu postojala Aloe Lotion krema, takozvana “Plava Krema”, sada je tu kremu zamenio Aloe Cooling Lotion. Nova, poboljšana formula i sastojci doprinose boljem efektu i rezulatima u odnosu na prethodni Aloe Lotion.

 

Kao i prethodni Aloe Lotion – plava krema, i Aloe Cooling Lotion ima efekat hlađenja, u odnosu na Aloe Heat Lotion, koji ima efekat grejanja. Upravo zbog različitih situacija i potreba ljudi, napravljene su obe kreme, koje hlade i koje greju. U zavisnosti od vaših afiniteta i potreba, u zavisnosti od toga da li želite da vas krema hladi ili greje, možete odabrati Aloe Cooling Lotion ili Aloe Heat Lotion. Kao što možete primetiti u samom nazivu proizvoda sadrže reči koje označavaju da li hladi ili greje.

 

U savremenom dobu, kada su fizički napor i aktivnosti sveprisutni aspekti našeg života, održavanje zdravlja mišića i zglobova postaje od suštinske važnosti. Upravo sa ciljem da pruži podršku i olakšanje mišićnom i zglobovnom sistemu, Forever Living Products je razvio novi Aloe Cooling Lotion plava krema, inovativni proizvod koji koristi moć prirode za umirivanje i revitalizaciju tela.

 

Ova specijalno formulisana nova Plava krema, kombinuje visokokvalitetne sastojke sa blagotvornim efektima na mišiće i zglobove, nudeći trenutno hlađenje i dugotrajnu negu. Aloe Cooling Lotion plava krema je savršen izbor za sve, od profesionalnih sportista do onih sa aktivnim stilom života, kao i za svakoga ko traži efikasno rešenje za ublažavanje napetosti i nelagodnosti u mišićima i zglobovima.

Aloe COOLING LOTION - Sastav proizvoda

Aloe COOLING LOTION plava krema za negu kože koja ima efekat hlađenja, zbog svojih prirodnih sastojaka. Da biste napravili kremu koja ima efekat hlađenja, ali ujedno i štiti kožu i pomaže kod određenih problema, potrebno je da pažljivo odaberete sastojke koje ćete u nju staviti. Zato je Forever Living Products kompanija nakon detaljnog istraživanja došla do savršene formule prirodnih sastojaka koji pružaju efekat baš onakav kakav se očekuje od Aloe Cooling Lotiona plave kreme.

 

Prirodni sastojci koji se nalaze u ovoj kremi koja ima efekat hlađenja su: nezaobilazni stabilizovani Aloe Vera Gel, mentol, ulje lista eukaliptusa, ekstrakt biljke borač, MSM, kao i ekstrakt lista ruzmarina.

 

Stabilizovani Aloe Vera Gel deluje kao efikasan hidratant i sredstvo za smirenje kože, podstičući njenu regeneraciju i dubinsku hidrataciju. Sadrži obilje vitamina, minerala i amino kiselinama, koje su ključne za očuvanje zdrave kože i nude olakšanje kod iritacija, čineći ga nezamenljivim u svakodnevnoj negi.

 

Mentol pruža trenutno hlađenje i olakšanje, idealno za umirivanje kože zagrejane od sunca ili fizičke aktivnosti. Njegov osvežavajući efekat stimuliše kožu, ostavljajući osećaj prijatne svežine.

 

Arginin je esencijalna aminokiselina koja podržava cirkulaciju i pomaže u procesu zaceljivanja kože. Arginin koji se nalazi u Aloe Cooling Lotionu takođe ima ulogu u sintezi proteina, doprinoseći regeneraciji i obnovi kože.

 

Eukaliptusovo ulje je poznato po svojim antiseptičkim i umirujućim svojstvima, pomažući u čišćenju i osvežavanju kože. Osim toga, doprinosi smanjenju osećaja umora kože, pružajući joj revitalizujući podsticaj.

 

Glicin iz Sojinog Ulja je bogat esencijalnim masnim kiselinama koje pomažu u očuvanju hidratacije kože, pružajući joj mekoću i elastičnost. Glicin iz sojinog ulja koji se nalazi u Aloe Cooling Lotionu takođe podržava regeneraciju kože i doprinosi njenom zdravom izgledu.

 

Natrijum Hijaluronat (Hijaluronska Kiselina) je moćni hidratant koji može zadržati vodu do hiljadu puta veću od svoje težine, pružajući koži intenzivnu hidrataciju i pomažući u smanjenju vidljivosti finih linija i bora.

 

Kamfor je poznat po svojim analgetičkim i protivupalnim svojstvima, pruža trenutno olakšanje od bolova u mišićima i zglobovima, stimulišući cirkulaciju i pružajući osećaj hlađenja na koži.

 

Glicerin iz Aloe Cooling Lotion plave kreme je prirodni humektant koji privlači vodu iz vazduha u kožu, pomaže u održavanju vlažnosti kože.

 

Dimetikon je silikonski bazirani polimer koji formira zaštitnu barijeru na površini kože, štiteći je od gubitka vlage. Dimetikon takođe čini kožu glatkom na dodir i pomaže u zaglađivanju teksture kože.

 

Dimetil Sulfon (MSM) je organski oblik sumpora koji pomaže u smanjenju upala i bolova, podržavajući zdravlje kože, mišića, ligamenata i zglobova. MSM je takođe poznat po svojim detoksikacionim svojstvima i sposobnosti da poboljša elastičnost kože.

 

Ekstrakt biljke borač bogat je gama-linolenskom kiselinom, esencijalnom masnom kiselinom koja podržava regeneraciju kože i poboljšava njenu elastičnost i čvrstoću. Aloe Cooling Lotion plava krema koja sadrži borač ima protivupalna svojstva i pomaže u očuvanju vlažnosti kože.

 

Ekstrakt lista ruzmarina je snažan antioksidans koji pomaže u zaštiti kože od oksidativnog stresa i spoljašnjih štetnih uticaja. Ruzmarin takođe stimuliše cirkulaciju.

Opšta dejstva sastojaka koje sadrži Aloe COOLING LOTION krema

 • Podrška mišićima i ligamentima;

 • Doprinosi smanjenju upale;

 • Podrška zglobovima;

 • Doprinosi smanjenju bolova;

 • Pruža osećaj hlađenja;

 • Utiče na poboljšanje cirkulacije;

 • Doprinosi hidrataciji kože;

 • Smanjuje osećaj nelagodnosti;

 • Podržava sintezu kolagena;

 • Pomaže u održavanju elastičnosti kože;

 • Podstiče regeneraciju kože;

 • Poboljšava mikrocirkulaciju.

Specifikacija i način upotrebe Aloe COOLING LOTION plave kreme

 • Pakovanje: 118 ml.
 • Sastav: Aloe Barbadensis Miler (sok od unutrašnjeg dela lista), voda, Dimetil sulfon, Mentol, Arginin, Glicerin, Karbomer, Dimetikon, ulje lista eukaliptusa, Fenoksietanol, Dinatrium EDTA, Kaprilil Glikol, Kamfor, Kalijum sorbat, limunska kiselina, Heksilen glikol, Etilheksilglicerin, Alantoin, Polisorbat 80, Natrium benzoat, Askorbinska kiselina, Natrium hijaluronat, Glicin iz sojinog ulja, Tokoferol, ekstrakt biljke Borač 1,2 Heksanediol, ekstrakt lista ruzmarina
 • Način upotrebe: Naneti na mišiće i zglobove.
 • Napomena:

- Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.

- Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!

- Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav život.

- Sadrži ulje eukaliptusa. Moguća alergijska reakcija. Izbegavati kontakt sa osetljivim područjima. U slučaju kontakta nežno isprati vodom tokom nekoliko minuta

- Ne preporučuje se deci, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na sastojke proizvoda.

- Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi i van domašaja dece.

- Informacije i cena proizvoda su informativnog karaktera.

PREPORUČUJEMO IZ KATEGORIJE ALOE VERA NEGA KOŽE

DODATNE INFORMACIJE O PROIZVODU ALOE COOLING LOTION

Za sve informacije i poručivanje proizvoda Aloe COOLING LOTION kontaktirajte nas putem telefona.

Don`t copy text!
Scroll to Top
POZOVITE ODMAH!