Hydrating Cleanser Infinite kozmetika by forever cena prodaja i opis proizvoda

HYDRATING CLEANSER

Osnovne informacije o FLP proizvodu HYDRATING CLEANSER - cena, prodaja, popust, način kupovine i dostave, pakovanje, rok upotrebe.

 • Naziv proizvoda: HYDRATING CLEANSER

 • Kategorija proizvoda: NEGA LICA

 • Pakovanje: Tuba 118 ml

 • CENA: 34,31 EUR

 • MOGUĆNOST POPUSTA 5-30%

  ZA SVE INFORMACIJE POZOVITE 064 549 03 23

HYDRATING CLEANSER - Opis proizvoda

HYDRATING CLEANSER je proizvod za negu lica iz kolekcije Infinite by Forever kompanije Forever Living Products. U pitanju su proizvodi koji su namenjeni svim tipovima kože, ali posebno su namenjeni osobama sa suvom i zrelom kožom. Danas bi svaka osoba preko 25 godina koja želi da umanji ili uspori znake starenja trebala da krene da koristi proizvode koji su namenjeni za usporavanje ili umanjenje znakova starenja.

 

Složićemo se da je mnogo lakše preduprediti znakove starenja ranije, nego kasnije sa 40, 45, 50 i više godina. Sa druge strane ako ne razmišljate o starenju kože, ali smatrate da Vam je koža lica suva, opet možete koristiti proizvode iz Infinite by Forever kolekcije. To su proizvodi koji su napravljeni kombinacijom čudesne Aloe Vera biljke i ostalih biljaka i prirodnih sastojaka. Efekat koji pruža ova kombinacija je obnavljanje normalnog nivoa vlažnosti kože, podsticanje nivoa kolagena i smanjenje vidljivosti finih linija i bora.

Sastav - HYDRATING CLEANSER

Kombinacijom biljaka nastao je i Hydrating Cleanser proizvod. To je mlečno i blago sredstvo za čišćenje kože lica. Hydrating Cleanser je kombinacija Aloe Vera Gel-a sa dodatkom jabuke i njenih amino-kiselina, kao i dodatkom masnih kiselina iz kakaovca. Ovi sastojci pojačavaju vlažnost kože i na blag i neiritirajući način otklanjaju nečistoću sa lica. Proizvod je 100% prirodan, ne isušuje kožu i hipoalergenski je, odgovara i najosetljivijoj koži.

 

Pored ovih biljaka u Hydrating Cleanseru sredstvu za čišćenje lica nalaze se i vitamin E i linolenska kiselina. Efekat ovih sastojaka na kožu je da podstiče lipide u koži, pomažu da se razlože nečistoće i na nežan način otklone, čime ostavljaju kožu mekom i čistom. Korišćenjem Hydrating Cleanser proizvoda koža je meka, čista i hidrirana. Samim tim što je hidrirana, koža je pobednik u borbi protiv tvrdoće i suvoće, a samim tim i protiv starenja. Hydrating Cleanser je odličan proizvod sa kojim možete da negujete svoju kožu. Ali i odličan kao prvi korak ka tome da Vaša koža na vreme bude negovana sredstvima protiv starenja kože.

Opšta dejstva sastojaka koje sadrži HYDRATING CLEANSER

 • Izuzetno hidrira kožu;

 • Usporava pojavu linija i bora;

 • Umanjuje vidljivost linija i bora;

 • Izuzetan za osetljivu kožu;

 • Čisti kožu na nežan i neiritirajući način;

 • Potpuno prirodno sredstvo;

 • Hipoalergenski proizvod;

 • Odličan saveznik u borbi protiv suve i tvrde kože.

Specifikacija i način upotrebe HYDRATING CLEANSERA

  • Pakovanje: 118ml.
  • Sastav: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Sodium Cocoyl Glycinate, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Cetearyl Alcohol, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Sorbitan Laurate, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Arginine, Diheptyl Succionate, Glycerin, Cocoglucoside, Tocopherol, Ascorbic Acid, Ethyl- hexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Caprylyl Glycol, Stearic Acid, Hexylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyhydroxystearic Acid, Xanthan Gum, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Phytic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
  • Način upotrebe: Vlažnim prstima nežno masirati ka gore i kružnim pokretima ka liniji kose. Dobro isprati i nežno obrisati kožu čistim peškirom. Koristiti ujutru i uveče.
  • Napomena:

  - Izbegavajte kontakt sa očima. Ukoliko dođe do kontakta sa očima i iritacije, temeljno isprati oči vodom. Ukoliko se iritacija ne povuče, obavezno se obratite lekaru i prestanite sa korišćenjem.

  - Ukoliko se javi bilo kakva iritacija na koži, takođe prestati sa korišćenjem i obratiti se lekaru.

  - Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.

  - Pre odluke da uzmete bilo koji suplement ili proizvod, posavetujte se sa svojim lekarom!

  - Informacije i cena proizvoda su informativnog karaktera.

PREPORUČUJEMO IZ KATEGORIJE ALOE VERA NEGA LICA

DODATNE INFORMACIJE O HYDRATING CLEANSERU

Za sve informacije i poručivanje HYDRATING CLEANSERA kontaktirajte nas putem telefona.

Don`t copy text!
Scroll to Top
POZOVITE ODMAH!