ALOE VERA SOK

Aloe Vera SOK je proizvod koji je napravila kompanija Forever Living Products koji se nalazi u okviru kategorije Napici. Ovaj napitak je jedan od najprodavanijih i najuspešnijih proizvoda FLP kompanije. U pitanju je gel koji je dobijen iz središnjeg dela lista biljke Aloe Vera. To je 100% stabilizovani gel. Dobija se posebnom procedurom koja je godinama izučavana, kako bi se u najvećoj meri sačuvali svi hranljivi sastojci koji se nalaze u samoj biljci. Svaka Aloe Vera biljka uzgajana je isključivo organski. Pored toga što je Aloe Vera Sok čist organski proizvod Aloe Vera biljke, i u samom procesu proizvodnje ostao je nepromenjen. Dakle, u samom soku ne postoje hemijski dodaci, konzervansi, voda. Isključivo je u sastavu čist Aloe Vera Gel. Jedini dodatak je vitamin C dobijen iz biljke papaja, koja ima ulogu prirodnog konzervansa, kako bi hranljivi sastojci ostali u netaknutom stanju kao kada su isceđeni iz biljke.

Aloe Vera Napici proizvodi kompanije forever living products

POZOVITE NAS I OSTVARITE 5% POPUSTA!

Pozovite 064 549 03 23 ili nas kontaktirajte putem stranice kontakt i ostvarite 5% POPUSTA.

ALOE VERA SOK

ALOE VERA SOK PONUDA PROIZVODA

 

Aloe Vera Sok je glavni sastojak svakog napitka koji se nalazi u okviru kategorije napici. Pored Aloe Vera Gela koji je najzastupljeniji i najprodavaniji proizvod, u kategoriji napici imamo i: Aloe Berry Nectar, Aloe Bits N' Peaches, Forever Freedom, Forever Pomesteen Power, Aloe Blossom Herbal Tea, Forever Aloe2Go, Forever Freedom2Go, Forever Active Boost FAB, Forever Active Boost X FAB X, Joost. Ovo su sve proizvodi koji sadrže Aloe Vera Gel u kombinaciji sa drugim sastojcima. Svaki od proizvoda ima mnoštvo dejstava kao i Aloe Vera Gel, ali zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima svaki proizvod se razlikuje po tome što pored dejstava koje ima Aloe Vera sok, ima i druga dejstva na određene tegobe i simptome. Svi Aloe Vera proizvodi su u praktičnom pakovanju, tako da omogućavaju laku upotrebu gde god da se nalazite. Doživite pravi ukus i sve blagotvornosti prirodnih sastojaka koje nam priroda daje uz neki Aloe Vera Sok.

ALOE VERA SOK

ALOE VERA SOK HRANLJIVI SASTOJCI

 

 

Aloe Vera Sok ima u svom sastavu preko 250 hranljivih materija. Priznaćete da je ovo zadiviljujući broj obzirom da je to samo jedan gel iz jedne biljke pretočen u Aloe Vera Sok. Da biste bili upućeniji u blago koje se nalazi u ovom soku predstavićemo Vam deo onoga što se sve nalazi u Aloe Vera biljci.

 

Vitamini: A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, E, kolin i folna kiselina.

Minerali: kalcijum, hrom, bakar, gvožđe, magnezijum, mangan, fosfor, natrijum, cink...

Amino-kiseline: izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin, valin, alanin, arginin, cistein, glutaminska kiselina, histidin, prolin, serin, tirozin, glutamin, asparaginska kiselina...

Antrakinoni pomažu kod boljeg funkcionisanja probavnog sistema, imaju analgetska, antibakterijska, antigljivična i antivirusna svojstva.

Enzimi: proteaza, amilaza, lipaza, celulaza...

Prirodni hormoni: auksin i giberelin. Pomažu kod zarastanja rana, sprečavaju upale i infekcije, a giberelin deluje kao hormon rasta, koji obnavlja ćelije i stimuliše rast.

Steroli su sastojak ćelijskih opni i bez njih nema sinteze raznih hormona, kao i vitamina D.

Šećeri: glukoza, fruktoza i acemanan.

Lignini su vlakna biljke koja prodiru duboko u kožu da bi doneli druge lekovite sastojke.

Salicilna kiselina je prirodno sredstvo protiv bolova, ima antiupalna i antibakterijska svojstva.

Saponini imaju antiseptičko delovanje, štite od bakterija, virusa i gljivica.

ALOE VERA SOK

ALOE VERA SOK I NJEGOVA DEJSTVA

 

 

Aloe Vera Sok ima širok spektar blagotvornih dejstava. Opravdano je što su je nazivali "čudesnom biljkom". Aloe Vera Sok ima jak antioksidativni efekat, što je veoma važno da bi stanje svakog organizma bilo dobro. Antioksidansi su veoma važni, jer uništavaju slobodne radikale koji se nalaze u telu, a koji su zaduženi za stvaranje bolesti, uništavanje zdravih ćelija, ubrzavanje procesa starenja kako tela, tako i organizma. Najčešće nastaju usled stresa, neredovne i nekvalitetne ishrana, zagađenosti vazduha, oslabljenog imuniteta itd. Veoma je važno da unosimo hranu punu antioksidanasa, ali i suplemente koji će to da nadomeste. Uloga antioksidanasa je da neutralizuju slobodne radikale, da im ne dozvoljava da utiču na stanje organizma, samim tim čuvaju ćelije i organe. Najjednostavnije rečeno slobodni radikali i antioksidansi su ljuti protivnici. Aloe Vera Sok ima i antibakterijsko, antialergijsko, antivirusno i mnoga druga dejstva, kao i to da je prirodni detoksikans i imunostimulator.

INFORMACIJE I PORUČIVANJE ALOE VERA PROIZVODA!

Više informacija o Aloe Vera proizvodima, načinu poručivanja, dostave, kao i o mogućnosti 5% popusta možete dobiti putem telefona 064 549 03 23 ili putem stranice kontakt.

Don`t copy text!
Pozovite nas i ostvarite 5% POPUSTA na sve proizvode! 064 549 03 23
Scroll to Top
Call Now Button POZOVITE ODMAH!